Zwolseweg 538 - 7345 AN Wenum Wiesel (Gelderland)+31 (0)55-5410061info@auto-dekievit.nl

1ste Automonteur

Vacature  1e automonteur

Als automonteur ben je dagelijks bezig met onderhoud en reparaties van personen- en bedrijfsauto’s en kan dit 100% zelfstandig. Dankzij jouw kennis, technisch inzicht en ervaring zie jij elke storing als een uitdaging. Je werkt met een servicegerichte instelling waarbij je de klant ook te woord kan staan.

Profiel 1e automonteur

Wij zoeken iemand op tenminste MBO werk- en denkniveau die goed in teamverband kan werken. Iemand die nauwkeurig werkt en respect heeft voor milieu en veiligheid. Een ervaren automonteur die ervaring heeft met meerdere automerken. Een uitstekende mentaliteit, zelfstandigheid, creativiteit en oplossingsgerichte werkhouding.  Uiteraard ben je in bezit van een geldig B of BE rijbewijs. Het hebben van een  APK-keurmeesterdiploma is een pre. Je woont in de omgeving van Apeldoorn.

Aanbod

Wat bieden wij?

Een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamisch bedrijf met meerdere collega’s .Een moderne omgeving waar je met Bosch diagnose apparatuur werkt én een gemotiveerd team van leuke collega’s aantreft. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel

Auto de Kievit is sinds 1994 actief als universeel Bovag autobedrijf en houdt zich bezig met verkoop,verhuur en onderhoud van gebruikte personen en bedrijfsauto’s. Als mobiliteitspartner van onze particuliere en zakelijke klanten staan wij bekend om onze uitstekende service, gedegen advies en goede prijs / kwaliteit verhouding

Contact

Auto de Kievit
T.a.v. Johan de Kievit
Zwolseweg 538
7345AN Wenum Wiesel

Tel. 055-5410061

 

MENU